1085 Budapest, József Körút 58.
E-mail: info@tamtam.hu
Telefon: +36-1-323-0082
Mobil: +36-30-573-5830
Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 10-18

Hírek

2016. augusztus 22. |
Zildjian újdonságok 2016

A Avedis, S Family és Low Volume szériával bővült 2016-ban a Zildjian cég választéka.

Low Volume: Játssz bárhol! Játssz bármikor!

Egészen a közelmúltig egy lecsökkentett hangerejű cintányér inkább tűnt áprilisi tréfának, mint valóságnak. A Zildjian Sound Lab sokéves kutatómunkájának eredménye az új Low Volume széria. Ezek az új tányérok csaknem 80%-kal halkabbak, mint a normál tányérok. Mindezt anélkül, hogy elveszítenék az autentikus Zildjian hangot, vagy a tányér zenei karakterét. A rutinosabbaknak természetesen feltűnik a Gen16 tányérokkal való hasonlóság. Nem véletlen, hiszen a Zildjian cég az ott kifejlesztett technológiát vitte tovább. A széria ideális kisebb próbatermekbe, halk zenei szituációkba, vagy bárhova, ahol nem szükséges, vagy éppen nem megengedett a normál hangerő.

LV468 szett:
14” L80 Low Volume HiHat pair
16” L80 Low Volume Crash
18” L80 Low Volume Crash Ride

LV348 szett:
13” L80 Low Volume HiHat pair
14” L80 Low Volume Crash
18” L80 Low Volume Crash/Ride

LV38 szett:
13” L80 Low Volume HiHat pair
18” L80 Low Volume Crash Ride

A Avedis széria

Az Avedis Zildjian tányérok töretlen népszerűsége a 1930-as években kezdődött, amikor az akkori populáris zene megkövetelte
A maga elvárásait; dinamikus és kontrollálható lábcineket, tisztahangú beütőket és mindenen átszóló, mégis zenei kísérő tányérokat. Ezeket alkotta meg Zildjian cég akkori vezetője, Avedis III. És ezek azok, melyek újra megtalálhatóak a kínálatban.
Az A Avedis tányérok megtapasztalása személyes ügy. Miközben azt a tányért keresed, mely “megszólít Téged”, közben egy izgalmas utazásban fogsz részt venni a klasszikus hangzások földjén. AZ A Avedis különbözik minden eddigi Zildjian tányértól. Az időtlen hang, a vintage patina, a tökéletes egyensúly a csillogó és a sötét tónusok között, mind-mind az A Avedis élmény részei.

S Family

Emeld dobolásod egy magasabb szintre a Zildjian S Family tányérjaival! Ez a robbanékony, vibráló széria a Zildjian Sound Lab 2 évnyi kutatómunkájának eredménye. A ZHT széria nyomdokaiba lépi S sorozat koncepciója egy széles spektrumban használható, kompromisszumok nélküli elérheti áru tányér volt. A ZHT szériát 2007-ben mutatta be a Zildjian cég, mint az első B12 ötvözetből készült tányérját, melynek óntartalma nagyobb, mint a B8 ötvözetből készült ZBT tányéroké. Az S család 38
Darabból álló, igen széles modellválasztékában mindenki megtalálhatja a magának való hangot. Az új ötvözet praktikus megoldása a modern technológiának, a műfajokon átívelő, univerzális hang elérése érdekében.