1085 Budapest, József Körút 58.
E-mail: info@tamtam.hu
Mobil: +36-30-573-5830
Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 10-18

Hírek

2019. augusztus 22. |
Zildjian ZIEM1 fülmonitor

Tradicionális cintányérkészítő cégtől igazi újdonság a duál driver-es, izolációs monitor fülhallgató, cserélhető kábellel és SpinFit™ szilikon fülhallgató betétekkel.

Az új Zildjian fülmonitort úgy tervezték, hogy kiváló minőségű hangot biztosítson a zenészek számára színpadon, stúdióban és gyakorláshoz. A fejlesztés során külön figyelmet fordítottak, hogy a ritmusszekció speciális igényeinek is megfelelő tulajdonságokkal rendelkezzen a ZIEM1.

Duál dinamikus audió driver-el szerelt ZIEM1 fülmonitor széles frekvenciatartományban 5- 26.000 Hz működik 101 dB/mW érzékenységgel.  Régi stúdió technológiát idézi a magas 24,5 Ohm-os impedancia, mely nagyobb kivezérlést tesz lehetővé. 

A csomag tartalmaz 2 pár prémium minőségű, lágy, szilikon SpinFit ™ fülhallgató betétet közepes és nagy méretben. Az ergonomikus kialakítás fokozott zajcsillapítást- izolációt biztosít, jobb hangteljesítménnyel és hosszan tartó kényelmes használattal. A cserélhető 1,5 m-es kábel csatlakozói gyors cserét tesznek lehetővé meghibásodás esetén.  Az aranyozott 6,3 mm Jack átalakító, a hordozó-táska és a tisztító eszközök is a csomag részei.

A ZIEM1 fülmonitor bevezető ára 47.300.- helyett 39.900 forint.

 

Zildjian és az EarPeace együttműködésekében fejlesztett HD füldugók

3 füldugót, szűröket és eloxált aluminium tokot tartalmazó csomag ára 4.900 forint. Sötét-, világosbarna, valamint test-színben kapható.