1085 Budapest, József Körút 58.
E-mail: info@tamtam.hu
Telefon: +36-1-323-0082
Mobil: +36-30-573-5830
Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 10-18

Hírek

2021. április 2. |
Michael Cartellone Signature Tribute pergődobok

A Pearl cég 75. évfordulója pont egybeesik Michael Cartellone a Lynyrd Skynyrd dobosának 30 éve Pearl művészként történő együttműködésével. Ennek tiszteletére készült el az öt darab kézzel festett Signature Tribute pergődob Ringo Starr, Bill Bruford, Terry Bozzio, Stewart Copeland, John Bonham és Neil Peart portréival.

"Úgy döntöttünk, hogy csinálunk valamit, amivel a két szerelmemet, a dobolást és a festészetet együtt ünnepelhetjük: " - mondja Cartellone. "Ezen módom is szeretnék tisztelettel adózni dobos hőseimnek, akik hatással voltak rám.”

Jótékonysági aukción keresztül kerül értékesítésre az öt darab 14x6,5” Reference Pure pergődob, melyeken Ringo Starr, Bill Bruford, Terry Bozzio, Stewart Copeland, John Bonham és Neil Peart dobos ikonok kézzel festett portréi láthatóak. 

"Abban a sorrendben festettem őket, mely sorrendben érkeztek az életembe és inspiráltak dobos utamon."

Minden portrét Michael egy-egy hét alatt kézzel festette akril technikával. A dobot ezután tiszta bevonattal látták el, hogy megőrizzék a művész vizualizációjának integritását. 

Négy replika aukciós bevételei a rászoruló zenészek javát fogják szolgálni a zenei közösség egészségügyi és jóléti szolgáltatója, a MusiCares révén.