1085 Budapest, József Körút 58.
E-mail: info@tamtam.hu
Telefon: +36-1-323-0082
Mobil: +36-30-573-5830
Nyitva tartás:
Hétfő - péntek: 10-18

Céginformáció

 

A Music World Kft-t Pálmai Gábor alapította 1998-ban azzal a céllal, hogy Magyarországon létrejöjjön egy olyan egyedülálló vállalkozás, melynek profilja dobok, ütőhangszerek, cintányérok és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, tartozékok forgalmazása. Ez akkoriban nagyon merész ötlet volt, nem sokan hittek a sikerében.

A kétkedések ellenére sikerült több vezető gyártó képviselőjét meggyőzni, hogy ennek a bátor és eltökélt vállalkozásnak szavazzon bizalmat. Így került a forgalmazott márkák listájára elsők között a Pearl, a Sabian, a Meinl, a Remo és a Magnum.

A megbízhatóság és a gyártókkal való sikeres együttműködés kellő referenciát jelentett ahhoz, hogy olyan világmárkákkal bővüljön a termékpaletta, mint a Tama, DW, Gretsch, Gibraltar, Sonor, Basix, Zildjian. Turkish, Regal Tip, Vater, Toca és a Dixon.

A cég ekkor kezdte kiépíteni a mára már az egész országot felölelő viszonteladó hálózatát.

A kereskedők mellett a kibővült választék forgalmazásához szükség volt egy márkaboltra, ahol a kínálat magas színvonalon bemutatható, és az érdeklődők ideális környezetben válogathatnak. Ezért 1998. augusztusában megnyílt a Tam-Tam Dobcentrum Budapesten, a József körút 58. szám alatt. A választékot a Music World Kft. által forgalmazott termékek alkották kiegészítve az országban kapható egyéb márkákkal.

A cég története szempontjából különösen fontos dátum 2000. év áprilisa. Ekkor egyesült a Tam-Tam Dobcentrum és Dubán Dezső hangszerész mester üzlete a cégvezetők jó kapcsolatának köszönhetően.
id. Dubán Dezső által alapított hangszerkészítő műhely és Dezső kezdeményezésére létrehozott családi bolt országos hírű volt Magyarországon. A két üzlet párhuzamos működése helyett létrejött fúzió óta Dezső a Tam-Tam Dobcentrumot, Magyarország legnagyobb dobszaküzletét erősíti.

Cégünk által képviselt termékeket közvetlenül a gyártóktól importáljuk. Budapest melletti nagykereskedelmi raktárunkban, Európában is egyedülálló raktárkészlet áll a vevők rendelkezésére. Speciális és nagyobb darab számú megrendelések esetén a hosszú gyártási és szállítási időből adódó helyzetet európai kapcsolatrendszerünkön keresztül igyekszünk megoldani.

2004-ben az Európai Unióhoz történt csatlakozás óta a magyar hangszerpiac nagy változásokon megy keresztül. Az internetes „forradalom” és az egységes piac segíti azon törekvéseinket, hogy vevőink igényét maximálisan szem előtt tartva, szakszerűen és hatékonyan tudjuk azokat teljesíteni.

Elektronikus eszközök és felületek fejlődése késztet minket is folyamatos fejlesztésre. Elismert és felelős cégként alapvető célkitűzésünket nem feledve szeretnénk ezen a területen is fejlődni.

Reméljük, hogy a hazai dobos-társadalom az elektronikus világban való virtuális „jelenlétünk” mellett továbbra is igényt tart egy fizikális hangszerboltra. Olyan – alap céljaink szerinti - szaküzletre, melyben kezdők és profik egyaránt örömüket lelik, és biztosítja számukra mind azt a kínálatot és szolgáltatást, mely megilleti Őket.

 
 

Vissza